Prijzen

Het huren van een repetitieruimte in de bunker kan op verschillende manieren. Neem gerust contact op voor vragen over onderstaande prijzen en afspraken. Natuurlijk kan er vooraf eerst een kennismaking sessie ingepland worden.


Wanneer een band/muzikanten wekelijks op een vaste dag wil repeteren kan een abonnement afgesloten worden. De huur wordt dan maandelijks vooraf per bank betaald. Als een afspraak is gemaakt voor een bepaalde dag in de week, dan wordt deze ruimte wekelijks voor de betreffende band gereserveerd.

De prijzen voor een abonnement op wekelijkse basis zijn: Kleine ruimte € 77,-, Grote ruimte € 114,- 


Wanneer een band/muzikanten 1x per 2 weken op een vaste dag wil repeteren kan ook een abonnement afgesloten worden. De huur wordt dan maandelijks vooraf per bank betaald. Als een afspraak is gemaakt voor een bepaalde dag in de 2 weken, dan wordt deze ruimte 1x per 2 weken voor de betreffende band gereserveerd.

De prijzen voor een abonnement op 2 wekelijkse basis zijn: Kleine ruimte € 39,-, Grote ruimte € 57,-


In speciale gevallen kan het nodig zijn dat er maar 1 band gebruik maakt van de bunker, denk aan het maken van opnames, zodat ongestoord en zonder onderbrekingen gewerkt kan worden. In zo’n geval kan de bunker in zijn geheel gehuurd worden. Uiteraard kan dit alleen in overleg.

De prijs voor het huren van de gehele bunker is € 75,-


Zie hieronder alle tarieven nogmaals overzichtelijk op een rij:

Kleine ruimte wekelijks: € 77,- per maand

Kleine ruimte 1x per 2 weken: € 39,- per maand

Grote ruimte wekelijks: € 114,- per maand

Grote ruimte 1x per 2 weken: € 57,- per maand

Incidenteel gehele bunker: € 75,- per keer

Like us on

Facebook