Gearchiveerd nieuws

Schwarzblut live on tour

Tour 2014 Schwarzblut

 10 mei 2014

 Een avond gratis oefenen met jouw band. Hoe maak je kans?

We kunnen het onthullen; de verrassing! We geven een avond oefenen weg! "Wat moet ik daarvoor doen dan?" Nou, dit:
Deze drie posters hangen overal door deventer en omstreken, in kleine en grote versies! Weet alledrie de verschillende versies te vinden, zet jezelf ermee op de foto en post ze op facebook! Dat mag onze pagina zijn, of je eigen pagina waar je ons in tagt! De leukste/mafste/origineelste foto's mogen zich dan de gelukkige winnaar noemen van een avond gratis oefenen bij de Bunker!

We kunnen het onthullen; de verrassing! We geven een avond oefenen weg! "Wat moet ik daarvoor doen dan?" Nou, dit:
Deze drie posters hangen overal door deventer en omstreken, in kleine en grote versies! Weet alledrie de verschillende versies te vinden, zet jezelf ermee op de foto en post ze op facebook! Dat mag onze pagina zijn, of je eigen pagina waar je ons in tagt! De leukste/mafste/origineelste foto's mogen zich dan de gelukkige winnaar noemen van een avond gratis oefenen bij de Bunker!

14 juni 2013

 

Nieuwe huisstijl

De Bunker kiest voor een nieuwe huisstijl. Daaraan verbonden hoort ook een nieuwe slogan, "Bunker De Bom." Hiermee hopen wij de jongeren / Bands te bereiken die op zoek zijn naar een oefenruimte. Tegen een schappelijke prijs kan een oefenruimte gehuurd worden. In de oefenruimte is altijd een beheerder aanwezig die zorgt voor koffie en thee, en kan helpen bij vragen of problemen. De beheerder is degene die de bunker opent, sluit en is het aanspreekpunt voor de bands die op die avond repeteren.

12 juni 2013

20 Bassisten in de Bunker

 

BunkerlogoZaterdag 23 Maart was het dan zover. Na de nodige voorbereidingen was de dag aangebroken voor de bijeenkomst van het Basgitaarforum wat georganiseerd werd door Dennis Hunneman.

Dennis, zelf ook fervent bassist, heeft min of meer zijn basgitaarcarrière gestart in de bunker, en zag in de bunker een mooie lokatie om een bijeenkomst te organiseren voor basfanaten vanuit alle hoeken van Nederland waarin zij hun bijzondere creaties op het gebied van basbouw en modificatie aan elkaar konden laten zien.

Er is een klein beeldverslag gemaakt van deze zeer geslaagde bijeenkomst. Klik hier om de foto's te bekijken.

23 maart 2013

Like us on

Facebook